Αφιέρωμα στην

Αφιέρωμα στην

 

 


Το ότι η Μύκονος είναι πολλά περισσότερα από έναν προορισμό ξέφρενης διασκέδασης το γνωρίζουν καλά εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες που την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Το να καταγράφεται όμως και από την πένα ξένων συντακτών έγκυρων εντύπων τότε αναμφισβήτητα αποτελεί καλή είδηση.

 

Πολλά περισσότερα από έναν άγρυπνο προορισμό χαρακτηρίζει την Μύκονο το αφιέρωμα που πραγματοποίησε για το νησί η Daily Mail στην on line έκδοσή της.

 

“Ηρεμία, πολιτισμός και κουζίνα σε ένα νησί που είναι πολύ περισσότερα από έναν άγρυπνο προορισμό” έχει τίτλο το αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας που αναφέρεται τόσο στην Μυθολογία του τόπου μας, κάνει μια χρονική αναδρομή στα τελευταία 40 χρόνια που καθιέρωσαν το νησί σε έναν από τους top προορισμούς παγκοσμίως και φτάνει μέχρι το σήμερα που μπορεί ο καθένας να ξοδέψει τον χρόνο του απολαμβάνοντας μια σειρά από υπηρεσίες σε καλά εστιατόρια και πρωτοκλασάτα ξενοδοχεία.

 

Κάνει ιδιαίτερη μνεία στις παραλίες του νησιού, στις πρωινές βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Χώρας. μέχρι την ξενάγηση στην αρχαία Δήλο και την Παναγιά Τουρλιανή, "το κέντρο της θρησκευτικής Μυκόνου" στην Άνω Μερά, "κάνοντας τα νυχτερικά κέντρα της Χώρας να μοιάζουν 3.000 χρόνια μακριά" 'οπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

 

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο της Daily Mail πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

The other side of Mykonos: Calm, culture and cuisine on a Greek island that is far more than an up-all-night party destination