Αποχαιρετιστήρια συναυλία της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Γ. Αξιώτης την Παρασκευή

Αποχαιρετιστήρια συναυλία της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Γ. Αξιώτης την Παρασκευή

 

Την αποχαιρετιστήρια συναυλία της για την φετινή χρονιά πρόκειται να πραγματοποιήσει η Δημοτική Μουσική Σχολή Γεώργιος Αξιώτης την Παρασκευή 27 Ιουνίου. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να μεταφερθούν στον χώρο της έβδομης τέχνης καθώς η μουσική που θα πλαισιώσει την συναυλία είναι μια επιλογή από μουσικά θέματα παλαιότερων και νεώτερων ελληνικών και ξένων κινηματογραφικών ταινιών.

"Μέσα από ταινία" είναι ο τίτλος της συναυλίας, ένα ταξίδι στο χρόνο με οδηγούς τους μαθητές της Σχολής. Η συναυλία αποτελεί συνέχιση της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η Μουσική Σχολή για την συγκέντρωση χρημάτων και υλικού για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Μυκόνου. Μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από την πρώτη χρονικά σε σειρά συναυλία της παιδικής χορωδίας της σχολής μας με τους POLE DANCING PELICANS, συνεχίστηκε με τη συναυλία της χορωδίας ενηλίκων (ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ) και θα ολοκληρωθεί με την επερχόμενη συναυλία.

Η τελευταία συναυλία της απερχόμενης σχολικής χρονιάς θα γίνει την Παρασκευή 27/6 και ώρα  8.30μμ στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο. Είσοδος ελεύθερη. 

Χορηγός επικοινωνίας: MYKONOS FM 98,1