Την έκτακτη καταβολή δώρου Πάσχα στους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜ ζητά ο Φρ. Βιγλιάρης

Την έκτακτη καταβολή δώρου Πάσχα στους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜ ζητά ο Φρ. Βιγλιάρης

Πρόταση για την καταβολή δώρο Πάσχα στους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜ απευθύνει με επιστολή του ο πρόεδρος της επιχείρησης Φρατζέσκος Βιγλιάρης.
 
Με σημερινή επιστολή του προς τον υπ. Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο ο κ. Βιγλιάρης ζητά να δοθεί η δυνατότητα στην δημοτική επιχείρηση να καταβάλει με ιδίους πόρους δώρο Πάσχα στο πλαίσιο της αναγγελίας του πρωθυπουργού για την καταβολή του δώρου στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της εξάπλωσης του ιού και της προστασίας των συμπολιτών μας και συγκεκριμένα σε γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους της πολιτικής προστασίας. 
 
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ «ορμώμενος από την προαναφερθείσα εξαγγελία, θα ήθελα να τονίσω ως Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης ενός νησιού των Κυκλάδων, που παλεύει να εξασφαλίσει την υγεία των κατοίκων του με κάθε δυνατό τρόπο, ότι αναγνωρίζω στο μέγιστο τη συμβολή των υπαλλήλων στον αγώνα που δίνουμε καθημερινά, ειδικότερα των υπαλλήλων που ανήκουν στον τομέα της ύδρευσης και αποχέτευσης και οι οποίοι βρίσκονται ενεργά στην πρώτη γραμμή ανεξαρτήτως ωραρίων και προσωπικών υποχρεώσεων εξασφαλίζοντας την υγιεινή και απρόσκοπτη λειτουργία των υποδομών σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για το νησί μας. 
 
Για το λόγο αυτό και ως επιβράβευση τους, ζητά από τον υπουργό την έκτακτη καταβολή για φέτος δώρου του Πάσχα με δαπάνη της ίδιας της επιχείρησης και όχι της κυβέρνησης.