Τέλος η διέλευση των οχημάτων στο γιαλό - Ξεκινά το έργο πλακόστρωσης

Τέλος η διέλευση των οχημάτων στο γιαλό - Ξεκινά το έργο πλακόστρωσης

 

 

 

Την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την συντήρηση του πλακόστρωτου της χερσαίας ζώνης Παλαιού Λιμένα (Γιαλός).
 
Μετά από την ολοκλήρωση του ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού για το έργο της πλακόστρωσης στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Μυκόνου, προϋπολογισμού 50.985,13 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ 24%), υπογράφηκε η σύμβαση με την εταιρεία «ΓΕΩΤΕΡ Α.Τ.Ε.» και οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και συγκεκριμένα την Τρίτη 19 Μαΐου 2020.
 
Προκειμένου να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για τις εργασίες ο Γιαλός θα αποκλειστεί για τα οχήματα από την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020.
Επισημαίνουμε πως οι διαγωνιστικές διαδικασίες για το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησαν το έτος 2018.
 
 Σε σχετική του δήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου κ. Τάκης Μάνεσης, είπε: «Η συντήρηση της πλακόστρωσης στο Γιαλό της Μυκόνου αποτελεί ένα ακόμα έργο του προγράμματος μας, το οποίο υλοποιείται. Σε συνέχεια των απαραίτητων αδειοδοτήσεων από την Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, εκμεταλλευόμαστε το lockdown που έχει προκαλέσει η πανδημία και προχωράμε στην εκτέλεση του έργου, χωρίς να ενοχλούμε τους καταστηματάρχες και τους πολίτες. Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να περιμένουμε το τέλος της σεζόν. Αναβαθμίζουμε τον Γιαλό της Μυκόνου και δίνουμε  στη βιτρίνα του νησιού μας την εικόνα που αξίζει».