Δήμαρχος Μυκόνου: «Πάντα άξια και δημιουργική Ντίνα, καλή επιτυχία Ελένη και Μίλτο»

Δήμαρχος Μυκόνου: «Πάντα άξια και δημιουργική Ντίνα, καλή επιτυχία Ελένη και Μίλτο»

 

 

Ο Δήμαρχος Μυκόνου με προσωπική τοποθέτηση στα Μέσα Μαζική ενημέρωσης, ευχήθηκε στην Αντιδήμαρχο Μυκόνου και πρόεδρο της ΔΕ του Κέντρου Υγείας, Ντίνα Σαμψούνη καθώς και και στα άλλα δύο μέλη της Διοίκησης στην ιατρό Ελένη Βλαστάρη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Μιλτιάδη Ατζαμόγλου.
 
Η σχετική τοποθέτηση
 
Τώρα που η πατρίδα μας και ο τόπος μας, η Μύκονος, βρίσκονται σε δύσκολα μονοπάτια, αντίστοιχα με αυτά της παγκοσμιότητας ήταν επιβεβλημένη η επανατοποθέτηση της Ντίνας Σαμψούνη στην προεδρία της ΔΕ του Κέντρου Υγείας του νησιού μας και λόγω της ιδιαίτερα επιτυχημένης θητείας της τα τελευταία χρόνια και γιατί μόνο έτσι μπορούσε να διασφαλίσει το Υπ. Υγείας τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της υγειονομικής δομής της Μυκόνου.
 
Παράλληλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και στα άλλα δύο μέλη της Διοίκησης στην ιατρό Ελένη Βλαστάρη και στο διαχρονικό και άξιο συνεργάτη μου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου
 
Ο Δήμος Μυκόνου, θα συνεχίσει την ουσιαστική στήριξη του ΚΥ τόσο με την προμήθεια ιατρικού και υγειονομικού εξοπλισμού, όσο και με την οικονομική στήριξη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και του ΕΚΑΒ.
 
Ενωμένοι με σοβαροτητα, πίστη και επιμονή θα διασφαλίσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τους συμπολίτες και τους επισκέπτες μας.
 
Πάντα άξια και δημιουργική Ντίνα, καλή επιτυχία Ελένη και Μίλτο.