Ντίνα Σαμψούνη: Ευχαριστώ και δεσμεύομαι

Ντίνα Σαμψούνη: Ευχαριστώ και δεσμεύομαι

 

 

Την δέσμευσή της ότι θα συνεχίσει να εργάζεται εντατικά για την εδραίωση και ανύψωση της εικόνας της δημόσιας υγείας στο νησί της Μυκόνου τονίζει μεταξύ άλλων στην ευχαριστήρια δήλωση της προς τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας και την συνέχιση της πορείας της ως Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Μονάδας.

Αναλυτικά:

"Ευχαριστώ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, της ηγεσίας του  Υπ. Υγείας και φυσικά του Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ κ. Χ. Ροιλού, με την επανατοποθέτησή μου ως πρόεδρος στην Δ.Ε. του Κ.Υ. Μυκόνου.

Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή αλλά και εφαλτήριο για περαιτέρω εντατικοποίηση της προσπάθειάς μας, για την εδραίωση και ανύψωση της εικόνας της δημόσιας υγείας στο νησί.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι, σε ένα πλαίσιο συνεργασίας με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, την κοινωνία, έντιμα, υπεύθυνα, και ταπεινά για να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν σήμερα διαμορφωθεί, αγγίζοντας τα όριά μας καθημερινά" καταλήγει η κα Σαμψούνη.