Αναβάθμιση του αποχετευτικού συστήματος - Προγραμματισμός νέου έργου για την επέκταση των αντλιοστασίων λυμάτων από την ΔΕΥΑΜ

Αναβάθμιση του αποχετευτικού συστήματος - Προγραμματισμός νέου έργου για την επέκταση των αντλιοστασίων λυμάτων από την ΔΕΥΑΜ

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μυκόνου με ομόφωνη απόφαση του στις 21.04.2020 προχώρησε στην ανάθεση εκπόνησης υδραυλικής μελέτης του έργου: «Επέκταση και αναβάθμιση αντλιοστασίων λυμάτων με τους καταθλιπτικούς αγωγούς της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου»
 
Συγκεκριμένα η μελέτη περιλαμβάνει τα αντλιοστάσια λυμάτων (Α/Σ) με τους αντίστοιχους καταθλιπτικούς αγωγούς στον Πλατύ Γιαλό, στην  παραλία Χώρας Μυκόνου, στην Αλευκάνδρα (Μύλοι Χώρας Μυκόνου), στη Μεγάλη Άμμο, στον Κόρφο, στο Costa Ilios και στον Άγιο Ιωάννη. 
 
Σε σχετική του δήλωση ο πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκος Βιγλιάρης τόνισε: «Με βασικό στόχο την αναβάθμιση των υποδομών, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες του νησιού δρομολογήσαμε την εκπόνηση  μελέτης για την επέκταση και αναβάθμιση επτά αντλιοστασίων λυμάτων με τους καταθλιπτικούς αγωγούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΜ κ. Κώστα Κουνάνη και όλους τους υπαλλήλους για τη συνδρομή τους και τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά για το αμέριστο ενδιαφέρον του για το έργο της ΔΕΥΑΜ. Με ενότητα και την καλή συνεργασία όλων συνεχίζουμε το έργο μας για τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση βασικών υποδομών του νησιού μας»