Ντίνα Σαμψούνη: Μην παραμελείτε άλλα σοβαρά νοσήματα

Ντίνα Σαμψούνη: Μην παραμελείτε άλλα σοβαρά νοσήματα

 

Με τα φώτα στραμμένα στον κορονοϊό την επισήμανση να μην παραμελούν οι πολίτες τα υπόλοιπα σοβαρά νοσήματα που υπάρχουν κάνει σε ανακοίνωσή της η Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Ντίνα Σαμψούνη.

Όπως τονίζει "Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η υγεία. ‘Οχι μόνο στο μέτωπο της αντιμετώπισης του COVID-19, αλλά και σε άλλες ασθένειες που μπορούν δυνητικά να είναι απειλητικές ακόμα και για την ίδια την ζωή".

Στο πλαίσιο αυτό το ΚΥ, συνεχίζει όπως πάντα, να αντιμετωπίζει περιστατικά και να πραγματοποιεί διακομιδές και για άλλες ασθένειες όπως εμφράγματα, τροχαία κλπ. 
Παρακαλούμε πολύ όλους τους συμπολίτες μας, να μην παραμελούν άλλα σοβαρά νοσήματα.

"Σε περιπτώσεις ΣΟΒΑΡΩΝ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ και ΟΞΕΩΝ προβλημάτων υγείας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το ΚΥ, καθώς η αναβολή ή αποφυγή αντιμετώπισής τους, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ζωή του καθενός" επισημαίνει. 

Τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε, το Κέντρο Υγείας είναι έτοιμο -στο μέτρο πάντα του δυνατού- αναζφέρει η πρόεδρος, για αυτόν τον άνισο αγώνα. Είναι εφοδιασμένο με μεγαλύτερο από τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Έχει πλήρη επάρκεια σε φαρμακευτικό, υγειονομικό υλικό, μέσα ατομικής προστασίας και διαγνωστικά τεστ. Το υγειονομικό προσωπικό έχει εκπαιδευτεί ώστε να αντιμετωπίσει με επιστημονική επάρκεια και ασφάλεια, όσους νοσούν. 

"Σε αυτήν την μάχη δεν είναι κανένας μόνος του. Η πανδημία θα περάσει κάποτε και μπορεί να αφήσει πίσω της μια κοινωνία ακόμη πιο εξατομικευμένη. Μια κοινωνία ηττημένη δηλαδή από τον COVID-19. Μπορεί, όμως, να αφήσει πίσω και μια κοινωνία αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, συλλογικότητας και ευθύνης. Αυτή θα είναι μια κοινωνία που θα έχει κερδίσει τη μάχη. Μένουμε Σπίτι, Βγάινουμε Νικητές" καταλήγει η κα Σαμψούνη