Δημοσιογράφοι του National Geographic Traveler στα Δωδεκάνησα

Δημοσιογράφοι του National Geographic Traveler στα Δωδεκάνησα

 

 

 

Συνεχίζονται οι συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την ουσιαστική και αποτελεσματική προβολή των νησιών στο εξωτερικό.

 

Έπειτα από την επίσκεψη Γερμανών και Ρώσων δημοσιογράφων στα Δωδεκάνησα, δημοσιογράφοι του National Geographic Traveler επισκέπτονται, προσκεκλημένοι από την Περιφέρεια, τα νησιά Ρόδο, Κω, Χάλκη και Λερό προκειμένου μέσα απο ένα ιδιαίτερο οργανωμένο πρόγραμμα περιηγήσεων, να γνωρίσουν από κοντά το φυσικό πλούτο, τους σημαντικούς αρχαιολόγικούς χώρους, τις μοναδικές παραλίες, την γαστρονομία, την τοπική παράδοση αλλά και τα γραφικά σοκάκια των νησιών. 

 

Τα νησιά της Δωδεκανήσου πρόκειται να προβληθούν με ειδικό αφιέρωμα στο National Geographic Traveler κατά τους μήνες Αύγουστο έως Οκτώβριο.

 

Συνεργάτες της Περιφέρειας με ιδιαίτερη συμβολή στην υλοποίηση της δράσης αυτής, είναι το πρακτορείο τουρισμού Rhodos Tours Traveland/ Rhodes, η εταιρεία Praxisplus, το ξενοδοχείο Triton στην Κω, το πρακτορείο Karis Travel, ο δημοτικός οργανισμός πολιτισμού Δήμου Λέρου και ο Δήμος Χάλκης.