Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Μυκόνου ενημερώνει τους μαθητές για τα διαδικτυακά μαθήματα

Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Μυκόνου ενημερώνει τους μαθητές για τα διαδικτυακά μαθήματα

Το ΕΠΑΛ Μυκόνου, με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών που εργάζονται στο σχολείο, έχει ξεκινήσει διαδικτυακά μαθήματα από τις 13/3. Πρώτα ξεκίνησαν με τους μαθητές της Γ’ τάξης ώστε να στηρίξουν τα παιδιά που θέλουν να δώσουν  Πανελλήνιες και στην συνέχεια με την καθοδήγηση του Υπουργείου Παιδείας επεκτάθηκαν και στις άλλες τάξεις. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των μαθημάτων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου.  

Όπως αναφέρει ο Διευθυντής του Σχολείου Γιώργος Ρουσουνέλος, στην ιστοσελίδα του σχολείου επίσης δίνονται οδηγίες για το πώς μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό οι μαθητές στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) ώστε μετά να ενσωματωθούν στις   ηλεκτρονικές τάξεις με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους. Για οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίζουν μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με το σχολείο στο τηλέφωνο 2289028131 ή στο e-mail: mail@1epal-mykon.kyk.sch.gr 

Ο κ. Ρουσουνέλος καλεί τους μαθητές να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά μαθήματα και επισημαίνει «Αυτή την περίοδο η σχολική κοινότητα, όπως και όλη η ανθρωπότητα, δοκιμάζεται και προσπαθεί να κρατήσει την συνοχή της. Η συνέχιση της μαθησιακής διαδικασίας είναι για εμάς προτεραιότητα. Καλούμε όλους τους μαθητές μας να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία».