Π.Α.Κ.Ο. Γ. Αξιώτης: Απαλλαγή διδάκτρων σε Παιδικούς Σταθμούς και Μουσική Σχολή από 11/3 έως 20/4

Π.Α.Κ.Ο. Γ. Αξιώτης: Απαλλαγή διδάκτρων σε Παιδικούς Σταθμούς και Μουσική Σχολή από 11/3 έως 20/4

Όπως αναφέρει η πρόεδρος Α. Καμμή, τα δεδομένα που λαμβάνουμε καθημερινά...

Σύμφωνα με το ΦΕΚ στις 21 Mαρτίου 2020, τεύχος Α’ , αρ. φύλλου 956, επιβλήθηκε η απαγόρευση λειτουργίας των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών  καθώς επίσης και κάθε πάσης φύσεως εκπαιδευτηρίων σε όλη την επικράτεια, μέχρι  τις 10 Απριλίου 2020. 
 
Για τον λόγο αυτό παραμένουν κλειστοί οι δύο παιδικοί σταθμοί στην Άνω  Μερά και στον Ομβροδέκτη, καθώς επίσης και η Μουσική Σχολή του  Π.Α.Κ.Ο. «Γεώργιος Αξιώτης». Επίσης ενημερώνουμε τους γονείς των οποίων τα παιδιά φοιτούν στους Παιδικούς Σταθμούς και στην Μουσική Σχολή ότι σύμφωνα με την Απόφαση Προέδρου  19/2020, το εισπρακτικό τμήμα του Π.Α.Κ.Ο. Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ δεν θα προβεί σε καμία ενέργεια-απαίτηση είσπραξης τροφείων και διδάκτρων που αναλογούν  το διάστημα από 11 Μαρτίου έως 10 Απριλίου 2020. 
 
Μένουμε σπίτι! 
 
Τα δεδομένα που λαμβάνουμε καθημερινά για την πανδημία που πλήττει τη χώρα  μας, διαφοροποιούνται συνεχώς. Σε αυτή την προσπάθεια και με απόλυτη  προσήλωση στις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, του Υπουργείου Υγείας και του  ΕΟΔΥ ο Δήμος Μυκόνου και τα Νομικά του πρόσωπα, αναλαμβάνουν συγκεκριμένες  πρωτοβουλίες και δράσεις, οι οποίες σχετίζονται με την προμήθεια υγειονομικού  υλικού και με την απολύμανση δημοτικών κτηριακών εγκαταστάσεων. 
 
Για να μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο νησί μας, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την αυστηρή εφαρμογή των κανόνων της ατομικής μας υγιεινής και να τηρούμε τα περιοριστικά μέτρα άσκοπης μετακίνησης. 
 
Είναι μια δύσκολη περίοδος, την οποία θα την ξεπεράσουμε όλοι μαζί με  αλληλεγγύη, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.