ΔΕΥΑΜ: Στις δύσκολες αυτές στιγμές θα συνεχίσουμε να παρέχουμε νερό - Να περιορισθούν οι επισκέψεις στα γραφεία

ΔΕΥΑΜ: Στις δύσκολες αυτές στιγμές θα συνεχίσουμε να παρέχουμε νερό -  Να περιορισθούν οι επισκέψεις στα γραφεία

 

 

Η ΔΕΥΑ Μυκόνου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει πως, για την αντιμετώπιση της διασποράς του Κορωνοιού, διαβεβαιώνει πως στις δύσκολες αυτές στιγμές θα συνεχίσουν να παρέχουμε νερό καθώς και για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών, την ασφάλεια τόσο των δημοτών όσο και του προσωπικού, ζητούν να περιορισθούν οι επισκέψεις στα γραφεία της ΔΕΥΑΜ.
 
Η σχετική ανακοίνωση
 
Θα θέλαμε να αναφερθούμε στον αγώνα των ΔΕΥΑ και συγκεκριμένα στην ΔΕΥΑ Μυκόνου για την αντιμετώπιση της διασποράς του Κορωνοιού, διαβεβαιώνοντας τους δημότες μας ότι στις δύσκολες αυτές στιγμές θα συνεχίσουμε να παρέχουμε νερό, όπως το κάνουμε 25 χρονιά τώρα.
 
Είμαστε στην πρώτη γραμμή κοντά στην κοινωνία γιατί το νερό αποτελεί το σημαντικότερο μέσο προστασίας και πρόληψης από την μετάδοση της ασθένειας.
 
Με υψηλότατο αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη κατά της εξάπλωσης του Κορωνοιού, στηρίζοντας τους δημότες, αλλά και το δημόσιο σύστημα υγείας .
 
Για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών μας, για την ασφάλεια τόσο των δημοτών όσο και του προσωπικού, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ όπως περιορισθούν οι επισκέψεις στα γραφεία της ΔΕΥΑΜ.
Περιπτώσεις οπού χρειάζεται η παρουσία σας, καλά θα ήταν να κλείνετε πρώτα ραντεβού με την υπηρεσία τηλεφωνικά.
 
Για πληροφορίες,  διευκρινήσεις, καθώς και αναφορές ζημιών παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22890-23494, από 8:30πμ έως 3:30μμ καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου.
 
Για ενημέρωση της υπηρεσίας εκτός ωραρίου σχετικά με ζημίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον  Προέδρο της ΔΕΥΑΜ κ. ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟ ΒΙΓΛΙΑΡΗ στο προσωπικό του τηλέφωνο: 6944888985.
 
Και μην ξεχνάτε Σύσσωμοι οι υπάλληλοι και η διοίκηση της  ΔΕΥΑΜ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για να κάνετε εσείς πράξη το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».