#Μένουμε_σπίτι: Η Μύκονος ζωγραφίζει και στέλνει το δικό της μήνυμα

#Μένουμε_σπίτι: Η Μύκονος ζωγραφίζει και στέλνει το δικό της μήνυμα

 

 

Με επίκεντρο το μήνυμα #Μένουμε_σπίτι, ο Δήμος Μυκόνου διοργανώνει μια ενδιαφέρουσα δράση και προσκαλεί παιδιά και εφήβους να στείλουν το δικό τους μήνυμα.
 
Το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου στηρίζει το μήνυμα #Μένουμε_σπίτι και γίνεται αρωγός της δημιουργικής απασχόλησης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο προσκαλεί τα παιδιά και τους νέους της Μυκόνου ηλικίας από 5 έως 18 ετών να στείλουν μέσω της ζωγραφικής το δικό τους μήνυμα για τη φύση και το περιβάλλον, την υγεία, τον άνθρωπο, το νησί, τον πλανήτη ή ότι άλλο επιθυμούν.
 
Το θέμα είναι ελεύθερο ωστόσο τα έργα που θα σταλούν πρέπει να έχουν τίτλο που να προσδιορίζει το μήνυμα που επιθυμούν να μεταφέρουν. Για την ζωγραφική θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί χαρτί μεγέθους Α3 ή Α4.
 
Όπως ανακοίνωσε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Κοντιζά "οι ζωγραφιές των παιδιών θα παρουσιαστούν σε αφίσες και δράσεις του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου, ενώ εφόσον υπάρξει μεγάλος αριθμός συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί και έκθεση ζωγραφικής".
 
Η αποστολή θα γίνεται ηλεκτρονικά με καθαρή και φωτεινή φωτογραφία στην διεύθυνση culture@mykonos.gr, κρατώντας τα πρωτότυπα τα οποία θα παραδοθούν μετά την εκπνοή των μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ, σε χώρο που θα ανακοινωθεί μέσω της σελίδας Μύκονος Πολιτισμός, Αθλητισμός, Νέα Γενιά.
 
Απαραίτητα στοιχεία κατά την αποστολή:
 
Ονοματεπώνυμο, ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας.
 
Καταληκτική ημερομηνία αποστολής Τετάρτη 1 Απριλίου 2020.
 
Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο #Μένουμε_σπίτι, σκεφτόμαστε θετικά και επιμένουμε να περνάμε τον χρόνο μας δημιουργικά!