Δήλωση της παράταξης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο για τις εκλογές της Κυριακής

Δήλωση της παράταξης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο για τις εκλογές της Κυριακής

 

 

Λόγω των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης των Περιφερειακών παρατάξεων της 18ης Μαΐου, η παράταξη Μπροστά το Νότιο Αιγαίο, έκανε την εξής δήλωση:

 
"Στις 18 Μαΐου ολοκληρώθηκε η πρώτη εκλογική διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα. Στήριξαν τον περιφερειακό συνδυασμό «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο και καταψήφισαν τους εκφραστές του χθες. 
 
Την προηγούμενη Κυριακή διαψεύστηκαν οι «δημοσκόποι» που έφερναν στην τρίτη θέση ή τέταρτη θέση τον συνδυασμό μας.  Η παράταξη Μαχαιρίδη για πρώτη φορά υπέστη τεράστια ήττα χάνοντας ένα μεγάλο ποσοστό της εκλογικής δύναμης που είχε το 2010. Τα δύο νησιά όπου βρίσκονται οι πρωτεύουσες του Νοτίου Αιγαίου, Ρόδος & Σύρος, έδωσαν καθαρή και μεγάλη νίκη στον Γιώργο Χατζημάρκο και το μήνυμα εξαπλώθηκε και στο υπόλοιπο Νότιο Αιγαίο. 
Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες και ζητάμε να πράξουν το ίδιο και την ερχόμενη Κυριακή. 
 
Στις 25 Μαΐου το Νότιο Αιγαίο γυρίζει σελίδα. Καλούμε όλους τους ψηφοφόρους όλων των παρατάξεων, να συμπορευτούμε στον αγώνα για την αλλαγή, την ανανέωση και την αναπτυξιακή ανάταση των νησιών μας. Άλλωστε το χθες δεν σταματά το αύριο . Το παλιό δεν μπορεί να εμποδίσει το καινούριο".