Εν μέσω δύσκολων συγκυριών προχωρούν οι ασφαλτοστρώσεις

Εν μέσω δύσκολων συγκυριών προχωρούν οι ασφαλτοστρώσεις

 

 

Μπορεί τα μέτρα για τον κορονοϊό να μας κρατούν σπίτι, όμως τα έργα στο νησί συνεχίζονται για την βελτίωση και διευκόλυνση της ζωής των πολιτών.

Αυτό συμβαίνει και με το μεγάλο έργο της οδοποιϊας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας υπήρξε επικοινωνία του Δημάρχου Κων/νου Κουκά με τον εργολάβο, προκειμένου να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση του έργου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δήμαρχος σε δήλωσή του "Μέσα σε μια ιδιαίτερη συγκυρία και παρότι δίνουμε προτεραιότητα στην αντιμετώπιση της πανδημίας συνεχίζουμε το έργο μας για την καλύτερη προετοιμασία του νησιού ενόψει και της νέας τουριστικής περιόδου".

Έτσι το πρωί της Κυριακής η εταιρία προχώρησε σε μπετοστρώσεις σε περιοχές που δεν θα πέσει άσφαλτος και στην αποκατάσταση της ασφαλτόστρωσης σε σημεία που έχουν υποδειχθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ως "προβληματικά" και χρήζουν άμεσης αποκατάστασης, μετά τις φθορές που παρουσίασαν από τις βροχές του χειμώνα.

Έτσι από το πρωί συνεργεία προχωρούν σε μπετοστρώσεις στην περιοχή της Λαγκάδας, όσο και στην αποκατάσταση τμήματος στην περιοχή του Κόρφου.