Συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Α.Ο. Μυκόνου και της Άνω Μεράς

Συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Α.Ο. Μυκόνου και της Άνω Μεράς

 

 

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Α.Ο. Μυκόνου και της Άνω Μεράς συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις,
 
Οι σχετικές ανακοινώσεις.
 
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
 
Ο Α.Ο. Μυκόνου ανακοινώνει ότι η ακαδημία ποδοσφαίρου συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις και τους αγώνες σύμφωνα με το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομών και σύμφωνα πάντα με τις συστάσεις και τα μέτρα τόσο του υπουργείου υγεία όσο και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. 
 
Συμβουλεύει τους γονείς όταν τα παιδιά παρουσιάζουν συμπτώματα αδιαθεσίας να ενημερώνουν τους προπονητές και να παραμένουν στο σπίτι, αλλά και όταν είναι υγιείς να τα στέλνουν στην άθληση σε ανοιχτό χώρο και καθαρό περιβάλλον η οποία σύμφωνα με τους γιατρούς δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών.
 
ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ
 
Ανακοίνωση: Η διοίκηση του Α.Σ. Άνω Μερά ενημερώνει τους αθλητές της Ακαδημίας και τους κηδεμόνες τους πως οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην ατομική υγιεινή κάθε παιδιού και θα πρέπει πριν και μετά τις προπονήσεις οι νεαροί αθλητές να προσέχουν την ατομική τους καθαριότητα ( πλύσιμο χεριών κλπ) και φυσικά εάν κάποιο παιδί δεν αισθάνεται καλά θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα τους προπονητές του και να παραμένει στο σπίτι για προφύλαξη . Η ομάδα θα φροντίσει άμεσα να υπάρχουν παντού στους χώρους του γηπεδου αντισηπτικά σκευάσματα και εάν χρειαστεί με νέα ανακοίνωση θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε μεταβολή ή ακύρωση προπονήσεων και αγώνων. Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι με βάση την απόφαση της κυβέρνησης και την σύμφωνη γνώμη της οικείας ΕΠΣ Κυκλαδων , όλοι οι αγώνες για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών σε όλα τα γήπεδα. Οφείλουμε όλοι χωρίς πανικό να διαφυλάξουμε τις συνθήκες υγείας που απαιτούνται . Σας ευχαριστουμε!