Ανακοίνωση του Αλέκου Κουκά: Θα προσφύγω στην δικαιοσύνη

Ανακοίνωση του Αλέκου Κουκά: Θα προσφύγω στην δικαιοσύνη

 

 

 
"Οι συκοφάντες στην δικαιοσύνη" είναι η απάντηση του κ. Αλέκου Κουκά, υποψήφιου με τον συνδυασμό ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ δράσης, μετά τα όσα έχουν αναφερθεί για το πρόσωπό του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αφορούν επώνυμη καταγγελία σχετικά με παρανομίες κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής. "Η λάσπη και τα παιχνιδάκια τέλος" δηλώνει ο κ. Κουκάς στην ανακοίνωσή του και ξεκαθαρίζει ότι από εδώ και πέρα το λόγο έχουν τα δικαστήρια "όπου θα κληθείτε να αποδείξετε τα όσα ισχυρίζεστε".
 
Αναλυτικά ο κ. Κουκάς δήλωσε: 
 
"Οι συκοφάντες στην Δικαιοσύνη"
 
Με πρωτοφανή έκπληξη πληροφορήθηκα το περιεχόμενο της ανάρτησης σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης του κυρίου Παλκογιάννη, Ευάγγελου-Ιωάννη, διαχειριστή της ιστοσελίδας mykonospress, για δήθεν παρανομίες κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας με ονομαστική αναφορά προς το πρόσωπό μου. Πέρα από το γεγονός ότι είναι αυτονόητη η διάψευση, είναι εντυπωσιακό ότι σύμφωνα με τα γραφόμενα γινόταν συνεχείς απόπειρες χρηματισμού μέσα στη Λάκκα, όπου βρισκόταν εκείνη τη μέρα και εκείνες τις ώρες το μισό νησί.
 
Την ίδια στιγμή ο κύριος Παλκογιάννης, έβλεπε τα πάντα αλλά δεν μπορούσε λόγω πολυκοσμίας να τραβήξει φωτογραφίες ή βίντεο.
Παρ’ όλα αυτά η πολυκοσμία δεν τον εμπόδιζε να δει τα πάντα…
Περίεργα πράγματα… και όχι μόνο αυτό αλλά μέτρησε περίπου πάνω από διακόσιους αλλοδαπούς που ήρθαν να ψηφίσουν. 
 
Είναι βέβαιο, ότι αν η διαφορά με τον κύριο Φιορεντίνο θα ήταν μεγαλύτερη ή μικρότερη πιθανώς θα άλλαζε και ο αριθμός.
Μπορεί κάποιοι να με συμπαθούν ή να με αντιπαθούν, μπορεί κάποιοι να συμφωνούν ή να διαφωνούν με τις απόψεις μου, αλλά κανένας δεν δικαιούται να παίζει με την τιμή και την υπόληψη μου. 
 
Στον κύριο Παλκογιάννη, μόνο ένα έχω να πω, η λάσπη και τα παιχνιδάκια τέλος!
Μπορείτε να εξυπηρετήσετε τον κύριο Φιορεντίνο και με άλλο τρόπο, όπως κάνετε πολύ καιρό τώρα (αυτό όμως είναι δικαίωμα σας) όχι όμως στη πλάτη τη δική μου και ενός ολόκληρου νησιού.
Από εδώ και πέρα θα τα πούμε στα Δικαστήρια, όπου θα κληθείτε να αποδείξετε τα όσα ισχυρίζεστε".