Ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο από τον Γιώργο Καφετζή αυτή τη φορά στο Γρυπάρειο

Ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο από τον Γιώργο Καφετζή αυτή τη φορά στο Γρυπάρειο

 

 

Συνεχίζονται οι δωρεές αναπηρικών αμαξιδίων από την δράση «Το καπάκι να κρατάς» και τον Γιώργο Καφετζή. Πιστός στο κοινωνικό έργο που έχει αναλάβει από το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Καφετζής εξακολουθεί να εμπνέει και να ευαισθητοποιεί ολοένα και περισσότερους πολίτες να γίνονται ενεργά μέλη της δράσης του, αυξάνοντας τους τόνους από τα καπάκια προωθώντας διττό έργο, αφενός την ανακύκλωση και αφετέρου την διάδοση της κοινωνικής ευαισθησίας απέναντι στα άτομα με ειδικές ανάγκες και συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα.
 
Σήμερα το μεσημέρι είχε σειρά το Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο να δεχθεί την πολύτιμη δωρεά του κ. Καφετζή, ο οποίος παρέδωσε στην Πρόεδρο Άννα Καμμή και την Αντιπρόεδρο του Οργανισμού και εντεταλμένη Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Ελένη Κοντιζά, ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο.
 
Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά που παρέδωσε σε φορείς και συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη, τα οποία προέρχονται άλλα από συγκέντρωση καπακιών και άλλα από δωρεές που έχει δεχθεί. Στόχος του όπως ο ίδιος τονίζει είναι τόσο η ανακούφιση συμπολιτών μας όσο και ο εμπλουτισμός δημοσίων φορέων και οργανισμών με αμαξίδια που μπορεί ανά πάσα στιγμή να φανούν χρήσιμα στον κόσμο που τους επισκέπτεται. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο κ. Καφετζής είχε προσφέρει δύο αναπηρικά αμαξίδια στο Κέντρο Υγείας, άλλα και σε συμπολίτες μας που τα είχαν ανάγκη. 
  
Παράλληλα δέχθηκε μία μεγάλη σακούλα με καπάκια από την υπάλληλο του Π.Α.Κ.Ο. Γ. Αξιώτης Εμμανουέλα Κοντού, αλλά και από την Πρόεδρο κ. Καμμή. 
Η δράση συνεχίζεται στο χώρο του κ. Καφετζή στο Δραφάκι και η φράση «Το καπάκι να κρατάς» έχει πλέον γίνει must για κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη της Μυκόνου.