Συνεργασία Φόρτωμα – Κουκά στο σχέδιο Νόμου που πέρασε το Υπ. Εσωτερικών

Συνεργασία Φόρτωμα – Κουκά στο σχέδιο Νόμου που πέρασε το Υπ. Εσωτερικών

 

 

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε μέσω του προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας.
 
Ο κ. Φόρτωμας ευχαριστεί την ηγεσία του Υπ. Εσωτερικών η οποία στην παράγραφο 3 του άρθρου 10 του σχεδίου Νόμου, δέχθηκε με την εισήγηση του και την τεκμηριωμένη πρόταση του Δημάρχου της Μυκόνου κ. Κων/νου Κουκά, την επέκταση και στους νησιωτικούς δήμους κάτω των 20.000 κατοίκων τον ισοσκελισμό των ανταποδοτικών τους υπηρεσιών με άλλα τακτικά και έκτακτα έσοδα, δίνοντας με τον τρόπο αυτό την δυνατότητα σε τουριστικά νησιά των Κυκλάδων μεταξύ των οποίων η Μύκονος και η Σαντορίνη, να δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις ανταποδοτικές τους υπηρεσίες για τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους.  
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του βουλευτή Κυκλάδων:
 
"Ευχαριστώ την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών που στην παράγραφο 3 του άρθρου 10 του σχεδίου νόμου δέχτηκε – με την εισήγησή μου και την τεκμηριωμένη πρόταση του πολύ δραστήριου δημάρχου της Μυκόνου και μέλους του ΔΣ της ΚΕΔΕ Κωνσταντίνου Κουκά - την επέκταση και στους νησιωτικούς Δήμους με πληθυσμό κάτω των 20.000 κατοίκων της δυνατότητας ισοσκέλισης των ανταποδοτικών τους υπηρεσιών με άλλα τακτικά η έκτακτα έσοδα βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο αρκετά τουριστικά νησιά των Κυκλάδων όπως η Πάρος, η Σαντορίνη & η Μύκονος να δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις ανταποδοτικές τους υπηρεσίες για τους κατοίκους και επισκέπτες τους.
 
Επιπλέον, στο άρθρο 18 του σχεδίου νόμου, που επεκτείνονται τα προγράμματα τηλεϊατρικής και για τους νησιωτικούς δήμους κάτω των 20.000 κατοίκων."