Δήλωση του Μπενέτου Σπύρου για τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών

Δήλωση του Μπενέτου Σπύρου για τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών

 

 

 

 
Για τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών ο κ. Μπενέτος δήλωσε:
 
 
"Θα θέλαμε κατ’ αρχάς να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες του Ν. Αιγαίου  που μας τίμησαν με τη ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα ανταποκριθούμε στο ακέραιο στις προσδοκίες τους μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και ότι η πίστη μας στη νησιωτικότητα, την οικολογία, τη δημιουργικότητα, την αειφορία και την  κοινωνική συνοχή θα εξακολουθήσει να είναι οδηγός μας και μετά τις εκλογές. 
 
Ως παράταξη που πιστεύει σε πολίτες και όχι σε πελάτες ή  σε καθοδηγούμενους στρατούς έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση όσων μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Ποια στάση θα κρατήσουν οι πολίτες στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών εκλογών και ποια θα είναι η επόμενη Περιφερειακή αρχή στο Ν. Αιγαίο είναι κάτι που  θα το επιλέξουν οι ίδιοι.
 
Εμείς καταγράφοντας τις τεράστιες αδυναμίες και τα πολιτικά ελλείμματα και των δύο πρώτων συνδυασμών θέλουμε οι ψηφοφόροι μας, και όχι μόνο,  να είναι κοντά μας κατά τη διάρκεια της επόμενης, εξαιρετικά κρίσιμης για τα νησιά μας πενταετίας, ώστε να είμαστε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί  μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Εμείς έχουμε θέσεις και προτάσεις και πάνω απ’ όλα τη διάθεση να εφαρμοστούν αυτές στο Ν. Αιγαίο μέσα από ένα πλαίσιο συνεργασίας με τους πολίτες και τους φορείς".