Έρχεται η Costa Coffee

Έρχεται η Costa Coffee

 

 

 

Από το δεύτερο τρίμηνο της φετινής χρονιάς, και κατά κύματα, θα ξεκινήσει η τοποθέτηση του καφέ Costa Coffee από την Coca Cola HBC σε τουλάχιστον 10 αγορές στις οποίες σήμερα δραστηριοποιείται η εταιρεία. Μεταξύ των χωρών αυτών είναι η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ρωσία και η Ελβετία.
 
Έτσι μετά από δύο "Coffee-dry quarters”, όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της CCHBC Zoran Bogdanovic κατά τη διάρκεια του conference call –o CEO της εταιρείας αναφερόταν στο τελευταίο τρίμηνο του 2019 και στο πρώτο της φετινής χρονιάς-, η εταιρεία θα επανέλθει στην κατηγορία του καφέ η οποία αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον όμιλο καθώς τη θεωρεί σημαντική, κατακερματισμένη και μία από τις πιο επικερδείς και ταχύτερα αναπτυσσόμενες δεξαμενές κερδοφορίας ανάμεσα στις εμπορεύσιμες κατηγορίες ροφημάτων.
 
Ήδη η CCHBC βρίσκεται σε επαφές με τους πελάτες της (σούπερ μάρκετ, μικρή λιανική, HORECA κλπ.) στους οποίους παρουσιάζει την πρόταση της και το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Costa Coffee.  συνέχεια στην πηγή