Το καπάκι να κρατάς: Δύο νέα αναπηρικά αμαξίδια παραδόθηκαν από τον Γ. Καφετζή στο Κέντρο Υγείας

Το καπάκι να κρατάς: Δύο νέα αναπηρικά αμαξίδια παραδόθηκαν από τον Γ. Καφετζή στο Κέντρο Υγείας

Η πρωτοβουλία που ξεχώρισε και αγαπήθηκε από όλους τους κατοίκους της Μυκόνου, σήμερα για ακόμα μια φορά αποδεικνύει ότι μέσα από την συλλογική προσπάθεια για κοινωνικό έργο μπορεί να δώσει αποτελεσματα ακόμα και  ένα μικρό πλαστικό καπάκι.
 
Κάτοικοι του νησιού, επιχειρηματίες αλλά και η Δημοτική αρχή πίστεψαν και στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία και σήμερα οι κόποι όλων απέδωσαν για ακόμα μια φορά.
 
Ο Γιώργος Καφεντζής προχώρησε σε δωρεά δύο αναπηρικών αμαξιδίων στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου τα οποία προέρχονται από την δραση "Το Καπάκι να Κρατάς - Μυκονος".
 
Η συλλογή πλαστικών καπακιών και η ανακύκλωση τους έχουν ως αποτέλεσμα να αγοράζονται αναπηρικά αμαξίδια και να διατίθενται δωρεάν σε κατοίκους και υπηρεσίες όπου υπάρχει ανάγκη.
 
Ύστερα από συνεννόηση με την Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας και Αντιδήμαρχο Ντίνα Σαμψουνη, παρουσία και της Ιατρου κυρίας Βλάσταρη, παραδόθηκαν την Παρασκευή 14/2 δύο αμαξίδια στην Πρωτοβάθμια Υγειονομική Μονάδα του νησιού.
 
Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που η όλη προσπάθεια έχει στεφθεί με επιτυχία μέχρι σήμερα και που μέσα από αυτήν δίνεται η δυνατότητα σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα να αποκτούν τρόπους που διευκολύνουν τις μετακινήσεις τους και την καθημερινότητά τους.
 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Καφετζής "Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία και όσο περνα ο καιρός γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι . Είμαι εδώ να συνεχίσω την προσπάθεια αυτή όσο θα έχω όλους εσάς στο πλευρό μου. Η χαρά μου είναι τεράστια κάθε φορά που παραδίδεται ένα νέο αμαξίδιο, χάρη σε όλους εσας. Προς πληροφόρηση όλων μέχρι τώρα έχουν παραδοθεί 3 αναπηρικά αμαξίδια. Τα κιλά συνεχίζουν να μαζεύονται και σύντομα θα είναι πραγματικότητα και το τέταρτο αμαξίδιο. Να αναφέρω ότι κάποια αμαξίδια είναι αποτέλεσμα δωρεάς φίλων της προσπάθειας μας. Θα ήθελα να πω ένα μεγαλο ευχαριστω στον Δήμαρχο Κων. Κουκα και τον Αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά που ήταν από τους πρώτους που πίστεψαν σε αυτό και μου έδωσαν ώθηση να το πραγματοποιήσω. Βέβαια όλη η Δημοτική αρχή ήταν δίπλα μου και συνέβαλαν και αυτοί με τον τρόπο τους στην όλη προσπάθεια. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στο τμήμα ανακύκλωσης της Οικοδομικής Μυκόνου που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή. Το μεγαλύτερο ευχαριστω όμως το οφείλω στους κατοίκους του νησιού που έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή αλλά και εμένα τον ίδιο. Τα προσωπικά μηνύματα που δέχομαι είναι τόσο ενθαρρυντικά αλλά και γεμάτα συγκίνηση. Σας ευχαριστώ πολύ όλους" καταλήγει.