Δήμαρχος Μυκόνου: Το αεροδρόμιο μας αποκτά νέο πρόσωπο προς όφελος του νησιού

Δήμαρχος Μυκόνου: Το αεροδρόμιο μας αποκτά νέο πρόσωπο προς όφελος του νησιού

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα μαζική δικτύωσης αναφέρθηκε στην ανακαίνιση του αεροδρομίου καθώς και για τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί.
 
Η σχετική τοποθέτηση.
 
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το αεροδρόμιο μας αποκτά οριστικά ένα νέο πρόσωπο προς όφελος του νησιού, αλλά και των επισκεπτών μαs.
Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται ήδη ο νέος Πυροσβεστικός Σταθμός, ενώ το καινούριο κτίριο των αφίξεων βρίσκεται σε επιχειρησιακή λειτουργία.
Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης αποσκευών, οι εργασίες αναδιαμόρφωσης του υπάρχοντος τερματικού σταθμού και ο αεροσταθμός στην περιοχή των αναχωρήσεων και τις πύλες αναχώρησης (gates).
Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, του χώρου στάθμευσης και της πρόσοψης του αεροδρομίου.
 
Ειναι βέβαιο ότι η ολοκλήρωση όλων των έργων θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των εκατομμυρίων επισκεπτών μας.