Με κέφι και πολύ χορό η αγιοβασιλειόπιτα των «Ανεμόμυλων»

Με κέφι και πολύ χορό η αγιοβασιλειόπιτα των «Ανεμόμυλων»

 

 

Σε μια όμορφη και γεμάτη χορό βραδιά την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου ο Χορευτικός Σύλλογος Ανεμόμυλοι έκοψε την Αγιοβασιλειόπιτά του. Μέλη και φίλοι του Συλλόγου ήταν κοντά στους δραστήριους "Ανεμόμυλους" που με συχνές  εμφανίσεις τους ανά τον κόσμο κάνουν γνωστή την χορευτική παράδοση του νησιού μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. 
 
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Γαλάτης καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και την στήριξή του στο Σύλλογο, ενώ από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος Φώτης Καρναχωρίτης αναφέρθηκε στις δράσεις των Ανεμόμυλων για το 2020.
 

Από δεξιά ο αντιπρόεδρος Φώτης Καρναχωρίτης, ο π. Γεώργιος, η Στέλλα Χατζηιωάννου, η Εντεταλμένη Δ.Σ. Πολιτισμού Ελένη Κοντιζά, η Αναστασία Ασημομύτη και η Δ.Σ. Μαρσούλα Χανιώτη.
 
Οι Ανεμόμυλοι είναι πάντα παρών κοντά στα δρώμενα του πολιτισμού στο νησί μας. Κοντά τους βρέθηκε η Eντεταλμένη Δ.Σ. Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Ελένη Κοντιζά, εκπροσωπόντας την Δημοτική Αρχή, ενώ παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Δ.Σ. Μαρσούλα Χανιώτη.  
 
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Γαλάτης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου
 
Ο π. Γεώργιος Κουσαθανάς ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιτα και έστειλε τις ευχές του για τη νέα χρονιά και ευχήθηκε στο Σύλλογο ακόμη περισσότερες δράσεις οι οποίες θα προάγουν την παράδοση του τόπου μας. 
 
Ο κ. Γαλάτης παραδίδει κα Κοντιζά το δώρο που κέρδισε στην λαχειοφόρο αγορά
 
Η βραδιά που συνοδεύτηκε με πολύ κέφι και χορό έκλεισε με μία λαχειοφόρο αγορά με πολλά και όμορφα δώρα.