Δυναμικό ξεκίνημα για το μότο κρος το 2020

Δυναμικό ξεκίνημα για το μότο κρος το 2020

 

 

Με πολλά γκάζια μέσα σε ένα σκηνικό γεμάτο από τις μηχανές των πρωταθλητών και όσων ασχολούνται με το μότο κρος στη Μύκονο, το ομώνυμο Αθλητικό Σωματείο έκοψε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου την Αγιοβασιλιόπιτά του.
 
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Παπουτσάς καλοσώρισε τα μέλη και τους φίλους του αθλήματος και ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή που είναι πάντοτε κοντά στο Σύλλογο και όλο τον κόσμο που στηρίζει τις ενέργειές του, όσο και τους χορηγούς του. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Ζουγανέλης Μιχάλης και Δακτυλίδης Ιάκωβος ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ρουσουνέλος Γιώργος η Εντεταλμένη Δ.Σ. Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Κοντιζά Ελένη και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Μεράς Σταυρακόπουλος Πέτρος. 
 
 
"Βάλτο καλά στο κεφάλι σου" η φράση που κυριαρχούσε στα μπλουζάκια μελών και αθλητών του Σωματείου, ενώ τόσο έξω από την αίθουσα, όσο και εντός αυτής υπήρχαν μηχανές και έπαθλα των αθλητών.
 
Τρεις πρωταθλητές απο διαφορετική γενιά με λαμπρό παρελθόν - παρόν και μέλλον, ο Λευτέρης Πίππος, ο Δημήτρης Καρακώστας και ο Δημήτρης Γανωτής ήταν εκεί δίνοντας το στίγμα  ότι το μότο κρος είναι για όλους.
 
 
Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του ο Πρόεδρος ανακοίνωσε επισήμως την διοργάνωση του 2ου ALL STAR GREECE MOTOCROSS 2020. Αξίζει να αναφέρουμε οτι ο Λευτέρης Πίππος ζήτησε τον λόγο για να ευχαριστησει για την πρόσκληση που του έγινε και να πεί δύο λόγια για την εκδήλωση. Εντύπωση μας προκάλεσε η ανάφορα του στον Αθλητή μας Γανωτή Δημήτρη για την ως τώρα παρουσία του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και φυσικά η αξιόλογη κινησή του δίνοντας στον μικρό μας Πρωταθλητή μια μπλούζα δώρο. 
 
Την σκυταλη πήρε η DIONISIA GEORGIADOU με το ξεσηκωτικό σαξόφωνο της και στην συνέχεια οι DJ VALENTINO & HARIS KSYDIS απογείωσαν την εκδήλωση.
 
Την Κυριακή στον χώρο των Μεταλλείων πραγματοποιήθηκε το TRIAL SHOW με τον Λευτέρη Πίππο να ξεσηκώνει το κόσμο που έδωσε το παρόν (και δεν ήταν λίγος). Επικοινωνιακός με πολύ χιούμορ και αρκετά tips που αφορούσαν την ασφάλεια. Δίπλα του ο Δημήτρης Καρακώστας για την ασφάλεια του Λευτέρη.
Μια πολύ αισιόδοξη εικόνα μεταξύ Αθλήτων. Φυσικά δεν έλειψαν τα παιχνίδια του Πίπου με τον Γανωτή εντός πίστας. Ακολούθησε κέρασμα από το Σωματείο. Οι μυρωδίες απόσπασαν την αυτοσυγκέντρωση του Λευτέρη. Η εμπειρία του όμως τον βοήθησε να συγκεντρώθει και να αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς με τον ψήστη.
 
 
Όλα κυλησαν ομαλά και οι μικροί χάζευαν τον Πολυπρωταθλητή όπως ήταν αναμενόμενο. Στο τέλος όλοι μαζί μια παρέα πήραν τα αυτόγραφα τους βγάλανε τις φωτογραφίες τους και κουβεντιάσανε με τον Λευτέρη. 
 
Μια εκδήλωση που έκλεισε με τα καλύτερα σχόλια από όλους και την προτροπή των μελών του Σωματείου να Φοράτε Πάντα Κράνος.