Σε φιλικό και ζεστό κλίμα η κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας του 1ου Τμήματος Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου

Σε φιλικό και ζεστό κλίμα η κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας του 1ου Τμήματος Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου

 

Μέσα σε ένα όμορφο παραδοσιακό περιβάλλον με πολύ κόσμο και νεανικά χαμόγελα έκοψε το μεσημέρι της Κυριακής την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου. 

Παρουσία του Περιφερειακού Προσκόπων Κυκλάδων Νεκτάριου Αλυφαντή, του βοηθού Περιφερειακού Γιώργου Σταμούλη, του Βετεράνου του Συστήματος Μυκόνου Μιχάλη Βαρδαλάχου, της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Συστήματος και Βαθμοφόρων από την Σύρο, ο Αρχηγός του Συστήματος Ιωσήφ Σαλάχα έκοψε την Αγιοβασιλειόπιτα του Τμήματος Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου, εστίασε στις δράσεις της νέας χρονιάς και αναφέρθηκε σε εκείνες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου και της Τοπικής Κοινότητας Άνω Μεράς. Ο κ. Σαλάχας ευχαρίστησε θερμά και την οικογένεια Ασημομύτη και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Ασημομύτη (βολάκη) για την παραχώρηση του χώρου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Μανόλης Γαλανάκης ο οποίος ήταν και ο τυχερός που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας. Το δώρο που κέρδισε, μια τηλεόραση 32' την πρόσφερε στο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων μαζί με τςι ευχές του για καλή χρονιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Εντεταλμένη Δ.Σ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Ελένη Κοντιζά, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Μεράς Πέτρος Σταυρακόπουλος και ο Δ.Σ. Σπύρος Αποστόλου, ο Διοικητής της 6ης ΜΣΕΠ, ο αερολιμενάρχης Δημήτρης Μούρτος και ο Επιπυραγός Παναγιώτης Μαυραγάνης.