Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη» έκοψε απόψε την Αγιοβασιλόπιτα του

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη» έκοψε απόψε την Αγιοβασιλόπιτα του

 

 

Μέσα σε γιορτινό και ζεστό κλίμα ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη» έκοψε απόψε την Αγιοβασιλόπιτα του. Ο π. Γεώργιος Κουσαθανάς ευλόγησε την πίτα και ο πρόεδρος Θοδωρής Κουσαθανάς με τον πρώην πρόεδρο Γιάννη Γυφτοκωστα έκοψαν τα Κομμάτια με τον ταμία Νίκο Κοντιζά και τα μοίρασαν στους εκπροσώπους του Δήμου και φορέων που παραβρέθηκαν. 
 
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ρουσουνελος ως εκπρόσωπος του δημάρχου ο οποίος βρίσκεται εκτός Μυκόνου συνεχίζοντας τις επαφές του στα υπουργεία, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή συνέχεια στο έργο του ιστορικού συλλόγου με πολύτιμο ανθρωπιστικό έργο.
 
Παρών στην εκδήλωση ήταν η αντιδήμαρχος Ντινα Σαμψούνη, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρης Μάνεσης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Ελένη Κοντιζά, ο διοικητής της 6ης ΜΣΕΠ Αναστάσιος Στουρναρας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Άννα Αθυμαριτη, η πρόεδρος του Απολλώνιου Ομίλου Μαρία Μπαρμπαρη και άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και φίλων του συλλόγου. 
 
Ο γραμματέας του Συλλόγου Τάσος Γεωργουλιός έστειλε μίλησε για το σκοπό του εθελοντισμού και το έργο της αλληλεγγύης και ευχήθηκε σε όλους τους παραβρισκόμενους καλή χρονιά.