Απόβαση αυστριακών στην Μύκονο, το απόγευμα πάρτι στο Super Paradise

Απόβαση αυστριακών στην Μύκονο, το απόγευμα πάρτι στο Super Paradise

 

 

 

 

Από εχθές φιλοξενούνται στο νησί της Μυκόνου, γνωστά ονόματα του χώρου του θεάματος στην Αυστρία, εκπρόσωποι τριών τηλεοπτικών δικτύων, 20 δημοσιογράφοι των κυριότερων αυστριακών εντύπων και οι διευθυντές 14 τουριστικών γραφείων.
 
Η επίσκεψη γίνεται στα πλαίσια μιας πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Μύκονου, της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας “Flyniki” και με συνδιοργανωτή το γραφείο Αυστρίας του ΕΟΤ, σε μια προσπάθεια προώθησης της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός για όλο το χρόνο. 
 
Η 52 μελής ομάδα θα παραμείνει στη Μύκονο μέχρι και την Παρασκευή 9 Μαΐου ενώ θα πραγματοποιήσουν γυρίσματα στα στενάκια της Χώρας και στις παραλίες του νησιού.
 
Σύμφωνα με το γραφείο Αυστρίας του ΕΟΤ, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα «ταξίδια εξοικείωσης» και από τις μεγαλύτερες τουριστικές δημοσιογραφικές αποστολές που πραγματοποιούνται φέτος στην Ελλάδα και αναμένεται ότι η Μύκονος θα βρεθεί στο επίκεντρο της προβολής από τα αυστριακά Μέσα Ενημέρωσης το επόμενο διάστημα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Flyniki έχει αυξήσει φέτος το πτητικό της πρόγραμμα σε δεκαεννέα ελληνικούς προορισμούς και στοχεύει σε περαιτέρω χρονική επέκταση του ενώ για παράδειγμα, οι πτήσεις της από Βιέννη προς Καλαμάτα γίνονται από τα τέλη Φεβρουαρίου έως τέλη Οκτωβρίου και οι πτήσεις της προς τη Σαντορίνη είναι καθημερινές.
 
Όπως επεσήμανε ο διευθυντής της Flyniki, Κρίστιαν Λέσγιακ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, απώτερος στόχος είναι να καταστεί η Ελλάδα προορισμός για όλο τον χρόνο στα πρότυπα της Ισπανίας, καθώς όπως τόνισε « κρίνοντας από τη Μύκονο, διαπιστώσαμε, ότι οι ελληνικοί προορισμοί διαθέτουν και την απαραίτητη υποδομή και μπορούν να προσφέρουν στον επισκέπτη εμπειρίες πέρα από ήλιο και θάλασσα».
 
Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στο νησί, το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί πάρτι στο SUPER PARADISE όπου θα παίξει μια από τις δημοφιλέστερες Dj της Αυστρίας όπου συνοδεύει την αποστολή.