Ο Δήμαρχος Μυκόνου συνεχίζει τις επαφές με υπουργούς της κυβέρνησης

Ο Δήμαρχος Μυκόνου συνεχίζει τις επαφές με υπουργούς της κυβέρνησης

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς συνεχίζει τις επαφές με υπουργούς της Κυβέρνησης καθώς από τους πρώτους κιόλας μήνες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί σε σχέση με τις υποδομές καθώς και τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης καθώς το νησί των ανέμων αποτελεί το βαρύ «πυροβολικό» για τον τουρισμό και την οικονομία της χώρας, γενικότερα.
 
Δείτε τη σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του υπουργείου Ανάπτυξης στο twitter:
 
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων @AdonisGeorgiadi συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνο Κουκά. Στο επίκεντρο της συζήτησης τα προβλήματα υποδομών του νησιού και οι δυνατότητες επίλυσης τους pic.twitter.com/b0S586Igbt
 
— Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (@MinDevGR) January 16, 2020
 
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς επισκέφθηκε τον πρόεδρο του ΟΑΕΔ, Σπύρο Προτοψάλτη και πέτυχε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία γραφείου ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) στη Μύκονο στο προσεχές διάστημα. 
 
Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί ένα χρόνιο αίτημα του Δήμου Μυκόνου και των πολιτών της με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, όπως σχολίασε και ο δήμαρχος Μυκόνου με ανάρτηση του μετά τη συνάντηση.
 
Όπως σχολίαζεται από υψηλόβαθμους κυβερνητικούς, ο Κωνσταντίνος Κουκάς, αποτελεί από τις περιπτώσεις των νέων αυτοδιοικητικών με έντονη παρεμβατικότητα έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο το καλό της Μυκόνου και των κατοίκων της.