Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ναουμένκο στην Κύπρο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ναουμένκο στην Κύπρο

 

 

Ολοκληρώθηκε το στάδιο της προετοιμασίας που περιελάμβανε προπονήσεις στην Κύπρο του σφαιροβόλου του ΑΟ Μυκόνου, Βλαντιμίρ Ναουμένκο, ο οποίος επιστρέφει στη Μύκονο για να συνεχίσει να προπονείται ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. 
 
Να θυμίσουμε πως ο Βλαντιμίρ το 2019 με βολή στα 16.10, μόλις 9 εκατοστά πίσω από το ατομικό του ρεκόρ ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο κατέκτησε την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, στο αγώνισμα της σφαιροβολίας και το νέο έτος ο νεαρός αθλητής έχει υψηλότερους στόχους.
 
Τη προσπάθεια του προπονητή Γιώργος Αντωνίου καθώς και του αθλητή Βλαντιμίρ Ναουμένκο στήριξαν τα «Myconian Collection» και ο Παναγιώτης Δακτυλίδης.
 
Τέλος μέσα από τοποθέτηση του στα μέσα μαζική δικτύωσης ο προπονητής του ταλαντούχου σφαιροβόλου ευχαρίστησε όλους εκείνους που βοήθησαν στη προετοιμασία του Βλαντιμίρ Ναουμένκο στη Κύπρο.
 
Η σχετική τοποθέτηση.
 
Τελευταία μέρα σήμερα στη Κύπρο Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστας Σταθελακος για όλα σαν εσένα είναι λίγοι στον κόσμο Είσαι ένας και μοναδικός!!!!! ΠΑΠΑΜΑΡΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ Είσαι ο μέντορας στο χώρο του στίβου μόνο θετικά δίπλα σου μπορούμε να πάρουμε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ