Ελένη Κοντιζά: «Κάθε καινούριος χρόνος σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας αρχής»

Ελένη Κοντιζά: «Κάθε καινούριος χρόνος σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας αρχής»

 

 

 

Το μήνυμα για τη Πρωτοχρονιά και το νέο έτος από την Εντεταλμένη πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας Ελένη Κοντιζά.
 
Κάθε καινούριος χρόνος σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας αρχής.
Το 2019 μας γέμισε εμπειρίες, στιγμές που θέλουμε ή δεν θέλουμε να θυμόμαστε, που ωστόσο όλες είχαν κάτι να μας πουν, κάτι να μας διδάξουν.
Στο κατώφλι κάθε νέας χρονιάς είναι στο χέρι μας να αποφασίσουμε με τι θα προχωρήσουμε και τι θα αφήσουμε πίσω μας. Η επιλογή μας είναι καθοριστική για την συνέχεια της διαδρομής και η απόφαση προσωπική για τον καθένα ξεχωριστά. Κάποιες φορές η ίδια η ζωή μας δείχνει το δρόμο καθώς δεν μας αφήνει και άλλη επιλογή.
Λίγες ώρες πριν την ανατολή του νέου έτους η βουτιά στο βαθύτερο εαυτό μας, μάς βοηθά να ανακαλύψουμε την κατεύθυνση που μάς οδηγεί στην προσωπική μας ολοκλήρωση, ανάπτυξη και ευτυχία.
Το μονοπάτι του καθενός το φωτίζουν τα συναισθήματα και οι στόχοι του. Στόχοι προσωπικοί αλλά και για όσους ασχολούμαστε με τα κοινά, στόχοι που αφορούν το σύνολο.
Προσωπικά εύχομαι ολόψυχα το 2020 να είναι για τον καθένα ξεχωριστά, χρονιά που θα ανυψώσει το πνεύμα και θα γεμίσει με γαλήνη και αγάπη κάθε κύτταρο της μικρής ύπαρξης μας.
Για το νησί μας, το 2020 να είναι μια χρονιά αναπτυξιακή και προσοδοφόρα, με φως και πολιτισμό, με αθλητικό πνεύμα και ιδεώδες και πολλά αληθινά από καρδιάς χαμόγελα. Μια χρονιά με περισσότερο σεβασμό, διάθεση για συνεργασία, όραμα και αλληλεγγύη.
Καλή και Tυχερή Νέα Χρονιά σε όλους! Χαρούμενο και δημιουργικό 2020!