Τους υποψήφιους του συνδυασμού του παρουσιάσε το απόγευμα ο Αντρέας Φιορεντίνος

Τους υποψήφιους του συνδυασμού του παρουσιάσε το απόγευμα ο Αντρέας Φιορεντίνος

 

 

 

 

Για νέα προοπτική στη διοίκηση με τη νίκη της "Επόμενης Μέρας" έκανε λόγο το απόγευμα ο Ανδρέας Φιορεντίνος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του συνδυασμού του στο Άη Νικολάκι του Γυαλού. 

 

Ο κ. Φιορεντίνος μίλησε για ένα αξιοκρατικό σύστημα διοίκησης, που θα παρέχει ισονομία μεταξύ διοίκησης και πολιτών, αφήνοντας πίσω τα οικονομικά σκάνδαλα και τον αυταρχισμό. 

 

Όπως τόνισε, σήμερα η Μύκονος έχει παραδοθεί στην εγκατάληψη, στη σκοτεινιά και έχει χάσει το φως και τη λάμψη της και υποσχέθηκε ότι με τη νίκη του συνδυασμού του ξεκινά μια νέα εποχή για το νησί, όπου στο κέντρο των επιλογών θα βρίσκονται οι άνθρωποι της Μυκόνου. 

 

Ο κ. Φιορεντίνος δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη του και εναντίον των αντιπάλων του, τονίζοντας, σε όσους όπως είπε θέλουν να πρεσβεύουν τις φρέσκιες ιδέες και όχι την πολιτική επάρκεια ως επιχείρημα, ότι " δεν μπορούν να έχουν φρέσκια πνοή μέσα στο ομιχλώδες τοπίο του συνδυασμού τους". "Δεν ανταλλάξαμε ψήφους με αξίες", όπως είπε και δήλωσε πολύ ευτυχής που μετά απο συλλογική απόφαση του συνδυασμού του αρνήθηκαν τη στέγη στους "πολιτικούς γυρολόγους" της τοπικής πολιτικής σκηνής. 

 

Τέλος, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του αναφέρθηκε και σε στατιστικά στοιχεία τονίζοντας οτι ο συνδυασμός του αποτελείται κατα 36% από άτομα ηλικίας απο 18 έως 35 ετών, απόφοιτους ανωτάτων ιδρυμάτων κατά 56% ενώ το ποσοστό ανανέωσης της ομάδας του ανέρχεται σε ποσοστό 75%. 

 

Αξίζει να αναφερθεί οτι ορισμένοι εκ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην παρουσίαση, λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας.