Η Ρωσία ψηφίζει Ελλάδα ως την καλύτερη χώρα για διακοπές σε παραλία

Η Ρωσία ψηφίζει Ελλάδα ως την καλύτερη χώρα για διακοπές σε παραλία

Την πρώτη θέση για την καλύτερη χώρα προορισμού διακοπών στην παραλία για όλο το 2019 έλαβε η Ελλάδα μετά από ψηφοφορία του περιοδικού National Geographic Travel της Ρωσίας.
 
Η Ελλάδα έλαβε την πρώτη θέση για την καλύτερη χώρα προορισμού διακοπών στην παραλία για όλο το 2019 έπειτα από ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού και site National Geographic Travel της Ρωσίας.
 
Συνολικά στον διαγωνισμό συμμετείχαν 24 υποψήφιοι προορισμοί και «φιναλίστ» ήταν η Ελλάδα, η Τουρκία, το Βιετνάμ, η Κούβα και η Κύπρος.
 
National-Geographic-Traveller-Awards-2019
Η Ελλάδα αναδείχθηκε πρώτη με το 29% των ψήφων από τα 500.000 άτομα που συμμετείχαν στην ψηφοφορία η οποία διήρκεσε από τις 29 Ιουνίου ως την 31η Οκτωβρίου 2019.
 
Στη σχετική ανακοίνωση του ΕΟΤ τονίζεται: «Η νέα αυτή διάκριση για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της εθνικής τουριστικής πολιτικής που σχεδίασε το υπουργείο Τουρισμού και εφαρμόζει παγκοσμίως ο ΕΟΤ, με στόχο την αύξηση αλλά και τη βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του τουριστικού ρεύματος προς την χώρας μας 365 ημέρες τον χρόνο».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι σχεδόν οι  εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας στην Ρωσία, τουριστικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρίες, ξένοι διπλωμάτες άλλων χωρών, MME και Ρώσοι αξιωματούχοι.