Διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων για το Άναμμα του δέντρου σε Χώρα και Άνω Μερά από τον Δήμο Μυκόνου

Διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων για το Άναμμα του δέντρου σε Χώρα και Άνω Μερά από τον Δήμο Μυκόνου

 

 

Με ένα γιορτινό διήμερο σε Χώρα και Άνω Μερά ανοίγει ο Δήμος Μυκόνου την περίοδο των Χριστουγέννων. Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων γίνεται το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Χώρα και στην Άνω Μερά αντίστοιχα. 
 
Ένα γιορτινό χριστουγεννιάτικο ονειρικό σκηνικό με χριστουγεννιάτικα φουσκωτά σπιτάκια, πλημμυρισμένο με χρώματα, συναισθήματα και εικόνες που στα μάτια όλων θα ξετυλίγονται σαν… παραμύθι!
 
Χιονάνθρωποι, τάρανδοι, χριστουγεννιάτικοι ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, magic show, μαζί με τις εντυπωσιακές φιγούρες καρτούν που κινούνται και χορεύουν έρχονται για να παρασύρουν τα παιδιά όλων των ηλικιών στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.
 
Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου το εντυπωσιακό εξάμετρο δέντρο κάτω από το Δημαρχείο θα γεμίσει με φως και τα πολλαπλά αστέρια του θα ανάψουν φωτίζοντας τις γιορτινές νύχτες μας στις 7 Δεκεμβρίου. Παράλληλα τα άτακτα ξωτικά με τις σκανδαλιές τους θα αναστατώσουν μικρούς και μεγάλους και θα φτιάξουν μοναδικές χριστουγεννιάτικες κονκάρδες για όλους!
Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν για μια μαγική Χριστουγεννιάτικη βραδιά με κάλαντα και τραγούδια στο πνεύμα των ημερών. 
Ώρα έναρξης 5:00μ.μ.
 
Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου σειρά έχει η Άνω Μερά με το Άναμμα του δέντρου μπροστά από την ιστορική Κοινότητα. Η γραφική πλατεία θα γεμίσει με χιονάνθρωπους, τάρανδους και Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με δρώμενα που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους μεταφέροντας σε όλους την μαγεία των Χριστουγέννων. 
Ώρα έναρξης 5:00μ.μ.
 
Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!