Ευχαριστήριο μήνυμα της Εντεταλμένης Δ.Σ. Ελένης Κοντιζά

Ευχαριστήριο μήνυμα της Εντεταλμένης Δ.Σ. Ελένης Κοντιζά

Μετά την ανακοίνωση της ανάληψης των καθηκόντων της η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Ελένη Κοντιζά εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του και δεσμεύεται ότι θα δώσει όλες της τις δυνάμεις για να φέρει σε πέρας τα καθήκοντά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
 
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
"Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουκά για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και την τιμή που μου έκανε. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης αυτής.
 
Με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του νησιού μας αλλά και με απεριόριστη αγάπη για τους νέους μας που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας, δεσμεύομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την ανάδειξη και προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την στήριξη της νέας γενιάς, όπως και την περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη του αθλητισμού στο νησί μας.
 
 
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου και τους υπαλλήλους του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, όπως και τους συνδημότες μου που με στήριξαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ για το νησί που αγαπάμε και θέλουμε να δούμε ακόμα καλύτερο. Σε αυτό το ταξίδι προχωράμε όλοι μαζί γιατί μέσα από την συνεργασία βγαίνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα".