Δόθηκε το πρώτο αναπηρικό αμαξίδιο

Δόθηκε το πρώτο αναπηρικό αμαξίδιο

 

 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που με πρωτοβουλία του συντοπίτη μας Γιώργου Καφετζή ξεκίνησε μια μεγάλη και φιλόδοξη προσπάθεια για την συλλογή πλαστικών καπακιών.
 
Η διττή αυτή προσπάθεια είχε σαν στόχο αφενός την συλλογή των πλαστικών καπακιών που θα κατέληγαν στα σκουπίδια και αφετέρου την συγκέντρωσή τους για έναν καλό σκοπό. Να βοηθήσει συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη να αποκτήσουν δωρεάν αναπηρικό αμαξίδιο για τις μετακινήσεις τους. Μια προσφορά αλληλεγγύης με βαθύ φιλανθρωπικό χαρακτήρα.  
 
 
«Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με γνώμονα την ευαισθητοποίηση του κόσμου στην ανακύκλωση και μέσα από αυτό ο κόσμος μαζεύοντας και συγκεντρώνοντας τα "καπάκια" σαν ένα μέσο ξεχωριστής ευαισθησίας να μπορέσω μέσω όλων εσάς να αγοράσω αναπηρικά αμαξίδια προσφέροντας τα δωρεάν σε όποιον τα έχει ανάγκη. Σαν Αμεα και εγώ είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για τους συμπολίτες μου μιας και τέτοιου είδους ανάγκες συνήθως τυχαίνουν στην καθημερινότητα μας» αναφέρει ο Γιώργος και συνεχίζει «Αρωγοί στο ξεκίνημα αυτής της πρωτοβουλίας από τις πρώτες κουβέντες ήταν ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς  και ο Αντιδήμαρχος δίνοντας μου θάρρος να ξεκινήσω και ότι ήθελα και ζήτησα ήταν διπλά μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους υπαλλήλους του Δήμου που βρίσκονται στις αποθήκες και κάθε φορά βοηθούσαν στο ξεφόρτωμα και στην συλλογή των καπακιών. Επίσης να ευχαριστήσω τον Δημοτικό Υπάλληλο Πέτρο Γιαβρούτα που ήταν παρών σε κάθε μου κλήση και έβρισκε λύσεις σε ότι ήθελα. Ευχαριστώ και τον Νικόλαο Σαντοριναίο που με το Τμήμα Ανακύκλωσης της Οικοδομικής Μυκόνου ανέλαβε την ανακύκλωση τους.
 
Το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όμως το οφείλω στους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΣΑΣ όλους και όλες που χωρίς την δική σας ευαισθησία δεν θα μπορούσε να πάρει τέτοιου είδους μορφή αυτή η προσπάθεια. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου» αναφέρει με συγκίνηση, τονίζοντας "Συνεχίζουμε όλοι δυνατά με ίδιο ζήλο την προσφορά στην κοινωνία μας". 
 
Η προσπάθεια συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και ήδη το πρώτο καροτσάκι έχει αγοραστεί και βρίσκεται καθ’ οδόν για την Μύκονο.
 
 
Ωστόσο ήδη πριν λίγες μέρες παραδόθηκε το πρώτο αμαξίδιο από δωρεά ιδιώτη σε έναν συμπολίτη μας που το είχε άμεση ανάγκη. 
 
Συγχαρητήρια!