"Προ-κατάλυση Ιχθύων ενόψει Ευαγγελισμού" στη Λέσχη γαστρονομίας Μυκόνου

Συνεχίζονται οι συναντήσεις της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου, η οποία στο πλαίσιο των μαγειρεμάτων της Πέμπτης, φιλοξενεί σήμερα τον σεφ Βάιο Ντούτσια. Λόγω του ότι η συνάντηση γίνεται στην καρδιά της Σαρακοστής, ο γνωστός σεφ θα παρουσιάσει συνταγές με ψάρι. Με πρωταγωνιστή τη σαρδέλα θα παρουσιάσει τέσσερις συνταγές και συγκεκριμένα:

- Σαρδέλες γεμιστές, τυλιχτές σε αμπελόφυλλο (κατσαρόλας).
- Σαρδέλες τηγανητές με σάλτσα ανανά, γλυκόξινη.
- Σαρδελοκεφτέδες.
- Σαρδέλες πιλάφι στον φούρνο (μια παραλλαγή του ποντιακού Χαμψοπίλαφου).
 
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της πρώην κοινότητας της Άνω Μεράς στις 6:00 το απόγευμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.