Θερινά μαγειρέματα στη Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου

Θερινά μαγειρέματα στη Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου
 
Μια ενδιαφέρουσα βραδιά υπόσχεται στους φίλους της η Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου, Απόψε Πέμπτη, ο Μυκονιάτης μάγειρας Νικόλας Αντωνόπουλος παρουσιάζει τη χρήση του μυκονιάτικου λουκάνικου στη μαγειρική.
 
Σε αυτό το πλαίσιο θα εκτελέσει μια πρωτότυπη δικιά του συνταγή, θα περιγράψει ακόμα μια και στη συνέχεια θα ξυπνήσει μνήμες με τεχνικές που έρχονται από τα χρόνια των παπούδων μας.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλαϊνή αίθουσα εκθέσεων της ΚΔΕΠΠΑΜ πίσω από την ALPHA BANK (Καλογερά και Παναχράντου) και ώρα έναρξης 7:30 μμ
 
Αύριο Παρασκευή και ίδια ώρα, ακολουθεί ο επίσης Μυκονιάτης μάγειρας Ιάκωβος Κουσαθανάς με ένα θέμα που αφορά τη χρήση της τυροβολιάς στη σύγχρονη μαγειρική.